4 Kasım 2014 Salı

Saçaklı çanta


Saçaklama tekniğini anlatırken oluşturduğum manzarayı çanta yaptım. Çanta bitti bitmesine ama yayınlamak için uygun gündem ve ortam bir türlü oluşmadı. Hala da oluşmuş değil. Öyle üzücü olaylar oluyor ki, bu durumda yapılan el işini paylaşmak çok boş oluyor.


Anlatacak fazla bir şey yok. Hazırladığım manzaralı kumaşı çantanın ön yüzü yaptım. Arka tarafını da bej renkli kumaşı kapitone yaparak oluşturdum.


İç kısmına lacivert bir astar diktim. Küçük bir cebi var.


Manzarada kullandığım kumaşlardan oluşturduğum şeritleri saç örgüsü ördüm ve sap olarak kullandım.


Böylece çanta tamamlandı. 


Yazıların sonunda okuyan herkese iyi dileklerimi yolluyorum. Fakat ülkemizde o kadar büyük acılar yaşanıyor ki insan ne dileyebileceğini bilemiyor. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. İnsanların pisi pisine ölmediği bir ülkede, hep beraber, mutlulukla yaşayabilmeyi diliyorum.

7 yorum:

  1. Bu aralar benim de hiç keyfim yok. Uzunca bir süredir paylaşım yapmıyorum bir süre daha bu böylr gidecek gibi. El işleri bizim bireysel mutluluklarımız onlar da olmasa bu dünya hepten çekilmez . Gidişat kötü ve giderek daha da kötüleşiyor TV açmıyorum , gazeteler sinirlerimi bozuyor kendimi çok çaresiz hissediyorum.
    Bu arada çantanın güzelliği unutulmasın ama :) Saçaklama tekniğini anlattığınızda okumuştum ve ben de denemeye karar vermiştim. Önümüzdeki hafta Atölyede bunun tekniğini anlatacak bir konuğumuz olacak . Bakalım artık benimki neye benzeyecek.
    Mutlu bir gelecek dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin yokluğunuzu farketmiştim. duygularımız aynı. eminim siz daha güzellerini yapacaksınız. sevgilerimle.

      Sil
  2. Temenninize en içten dileğimle katılıyorum. Çantanız harika olmuş, o tekniği ilk sizden okuyup öğrenmiştim. Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim yorumunuza benden de size sevgiler.

      Sil
  3. umarım dileklerinin gerçekleştiği bir dünyayı görürüz. :((

    YanıtlaSil
  4. çanta çok başarılı bu arada bende bu akşam evde kendimi dikişe vereceğim.. biraz toparlanmam lazım..

    YanıtlaSil
  5. Bu teknigi Fransizca kursunda bir arkadasimdan ogrenmistim. Gercekten sahane cantalar yapiyordu. Benim icin guzel bir hatirlama oldu. Paylasim icin tesekkurler. Cantanizda cok chic. Guzel bir dunyada kullanmaniz dilegi ile...

    YanıtlaSil