Yaz gelmeden bitirmem lazımdı bu battaniyeyi. Çünkü havalar ısındığında örmek fazlaca ısıtırdı beni. Neyse bitirdim. Başlangıcını burada sizlerle paylaşmıştım.
Beni battaniyemi örerken gören pek çok arkadaşım da aynı örnekten battaniyelere başladılar. Bu örneği örmek gerçekten çok keyifliymiş. Ben hızımı alamadım, kocaman bir şey oldu.
Şimdilik kanapenin yanında "throw" misali kullanıyoruz. Hava İstanbul'da ancak bugün ısındı. Biz de bu güne kadar akşamları keyif yaparken üzerimize çektik battaniyemizi.
Battaniye bitti. Yeni projelere başladım bile. Fotolarını çektiğim gibi paylaşacağım sizlerle. Herkese bol güneşli günler dilerim.
Ellerinize sağlık, meşhur ripple modeli değil mi, benimki eğri gitmişti renklerde çok güzel olmuş güle güle kullanın sevgiler sinem
YanıtlaSilKendisi ısıtıyordur muhakkak da ilk önce renkleri içini ısıtıyor insanın. Çok güzel olmuş. Sevgiler.
YanıtlaSilbu örneği çok seviyorum ellerine sağlık mükemmel olmuş.
YanıtlaSilçok güzel olmuş..renkleri modeli çok hoş.ellerinize emeğinize sağlık.Sevgilerimle...
YanıtlaSilHarika olmuş.Gelecek kışa hazır, sıcacık rengarenk battaniyenizi sağlıkla kullanmanız dileği ile.
YanıtlaSilne güzel ellerine sağlık :) kış başından buyana hep niyetlendiğim ama bir türlü başlayamadığım bir şeydi . darısı başıma :)
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim arkadaşlarım. ağzınıza sağlık.
YanıtlaSilrenk uyumu model harika olmuş ds'ciğim, ellerin derty görmesin.
YanıtlaSilrenk uyumuna bayıldım çok güzel
YanıtlaSilgüle güle kullanasın harika görünüyor ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilçok güzel görünüyor. Renkleride ayrı bir hava katmış. Bayağı emekli ama kulanırken aldığın keytfe değer muhakkak. Sevgiyle kalın...
YanıtlaSilPek de güzel olmus.. ELinize saglık.Bizim kızlzrda Avustralyada sardılar bu modele.. Herkesin elinde bi battaniye vardı ben gelmeden önce..Darısı ben döndükten sonra bana insallah. Oğlusuma bi battanıyede ben örmek istiyorum..
YanıtlaSilNoblesse, Gönül çok renkli oldu ama ben böyle seviyorum ne yapayım! Marifetane, geceleri Tv karşısında kullanıyoruz hala. Rengarenk hobiler aynen öyle. Kitchen Witch hoşgeldin, ör tabii oğluşuna, ne güzel olur.
YanıtlaSil