4 Ocak 2012 Çarşamba

Van için örüyoruz...

Van İçin Örüyoruz!

2012 Yılının ilk yazısı bir sosyal sorumluluk projesi ile ilgili. Projenin adı; Van için Örüyoruz.

Ben bu projeden yardımsever arkadaşım Banu http://durupdururken.wordpress.com/ sayesinde haberdar oldum. Projeyi Sevgili Alev http://www.dogumfotosu.com/ sayesinde haber aldık biz. Onların deyimi ile "fikir ailesi" ise Arda ve Gül.

Adından da anlaşılacağı gibi, Van'daki çocuklar için örüyoruz. Ayrıntılı bilgiye projenin internet sitesi " http://vanicinoruyoruz.com/"dan ulaşabilirsiniz. Ayrıca facebook sayfası da var: http://www.facebook.com/vanicinoruyoruz

Ben bir kazak ördüm bile. Herkesten destek bekliyoruz.

Hedef, çocukların üşümemesi.

3 yorum:

  1. MERHABA,ben de uzun zamandır van'a yorgan,battaniye,kışlık eşya yollamak istiyorum ama kargo şirketleri kendilerince yeterli reklamı yaptıktan sonra ücretsiz kargo gönderimini durdurmuşlar.Eşyalar öööyle ortalıkta bekliyor. Siz bu ördüklerinizi nasıl yollayacaksınız?Ücretsiz bir yol bulduysanız bana da haber verin lütfen.(mail asumer55@hotmail.com)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aslı Erkan "Van için Örüyoruz" projesine Doğa koleji destek veriyor. Sitede bilgi var. Doğa koleji okullarından birisine ulaştırabilirseniz onlar Van'a gönderiyorlar. ilginize teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık bloğununz cok güzel bundan sonra sıkı bi takipcinizim

    YanıtlaSil