9 Aralık 2009 Çarşamba

Yeni Yıl gelirken...



Yılbaşını çok severim, her şeyin "başı"nı, başlangıçları sevdiğim için. Süslemeler, hediyeler... Bizim geleneğimizde pek olmasa da ağaç süslemeyi de seviyorum. Acemice, çocukları sevindirmek, eğlenmek ölçüsünde süsleniyor bizim ağaç, ama olsun.



Lafı uzatmayayım. Resimlerdeki ağaç geçen yıl süslediğimiz ağaç. Geçen yıl bir kaç tane kumaş ağaç süsü yapmıştım. Sizlerle bu süslemeleri paylaşmak istiyorum. İlk resimde "kalp" , ikinci resimde" kardan adam"ı görüyorsunuz.



Buradaki de "çan". Alt kısmına küçük bir zil takmıştım.



İşte bir tane de "armut". Armutun yaprağını da merserize iplikle örmüştüm.

Bu süslemelerin yapımı tamamen bana ait ama modelleri nette dolaşırken çeşitli yerlerde gördüğümü söylemeden geçmeyeyim. Yani tasarım tam olarak değilse de uygulama kesinlikle bana ait.

Bu yıl yeni bir şeyler de yapacağım tabi. Ama henüz başlayamadım. Küçük oğlumun doğum günü hazırlıklarını yapıyorum. O bitsin yeni yıl hazırlıkları başlayacak. Biraz geç kaldım ama yetişirim herhalde. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

6 yorum:

  1. Ellerine sağlık ne keyifli süsler olmuşlar ve de değerli tabii ki :)

    YanıtlaSil
  2. aynen gelenek olmasa bile süslemek izlemek o ışıkta hayaller kurmak enfes canım

    YanıtlaSil
  3. Süslemeler çok şirin olmuş ellerinize sağlık.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. selam arkadaşım ben serpil aksungur.aksungur46.blogcu.com adlı blogum var.elişleriniz çok zevkli,blogunuzda öyle,sevgi ve sağlık dolu ünler diler blogumada beklerim

    YanıtlaSil
  5. Yılbaşı da geçti ama, seneye ben bunlardan yapayım ağacıma izninle, bunlara bayıldım.

    YanıtlaSil