18 Haziran 2009 Perşembe

Beni Merak Ettiniz Mi?

Birkaç gündür ortalarda yokum, beni merak ettiniz mi? Evet, 2008-2009 tatil programıma başladım. Çocukların ve benim (!) okul yorgunluğunu atmak için, okullar kapanır kapanmaz kendimizi yollara attık. Bu yazıyı Altınoluk'dan yazıyorum. İlk durağımız burası. Hava, deniz herşey çok güzel; darısı henüz tatile çıkamayanların başına...

Burada birkaç gün internetim olamayacak, şimdiden affınıza sığınıyorum. Birkaç gün sonra umarım tekrar biraraya geliriz. Sizlerle paylaşmak istediğim hoş bir projeyi tamamlamak üzereyim. Küçük ayrıntıları burada tamamlayıp huzurlarınıza döneceğim.

Buradan sonra rota Antalya gibi gözüküyor. Bodrum ile Antalya arasında kararsızız. Ben Antalya diyorum. Çocuklar Bodrum. Geçen yıl Bodrum tatilinin tadı damaklarında kalmış, o yüzden ısrarcılar. Bakalım kim kazanacak bu çekişmeyi!

Yazımı bitirmeden söylemeliyim. Sizlerle olmaya ve birşeyler paylaşmaya öyle alışmışım ki, tatil bile olsa gerçekten ayrılık zor geldi.

8 yorum:

  1. Keyfine bak bol bol enerji depola veeeee bize dön biz buralardayız :)

    YanıtlaSil
  2. iyi tatiller. güzel güzel dinlenin. valla ben ikisini de çok sevmemiştim açıkcası. Bodrum da Antalya'da fazla kalabalık.

    YanıtlaSil
  3. elbette özlüyoruz.
    o kadar alıştık ki güzel becerilerin sıcak merhabanla sayfanı ziyaret ettiğimizde karşılanmayı.
    tatilde olsa bizi mahrum etme ablacığım

    YanıtlaSil
  4. Merak etmez miyiz? Ettik tabi:)
    İyi olduğunu tatilde olduğunu bilmek iyi oldu.
    İyi eğlenceler, darısı bizlerin başına:))

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim sizin adınıza. Keyifli, huzurlu bir tatil diliyorum. Darısı tüm tatil özlemi duyanların ve benim başıma.

    YanıtlaSil
  6. İyi bir tatil diliyorum sana..
    Benimde tatil durağım olacak altın oluk..
    İlk defa geleceğim.Ban ön bilgi verdin biraz olsun.Paylaşımın için teşekkürler.
    İyi geceler.

    YanıtlaSil
  7. meraktan ölüyorum ..bu ne prejesi ??yeni bir patchwork mu??çabuk gel ,,

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim, sevgili dostlarım. iyi dileklerinizi görmek beni çok mutlu etti. hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil