23 Mart 2009 Pazartesi

Haftasonları...

Benim hafta sonlarım, bazen hafta içlerinden daha yoğun geçiyor. Temel sebebi, okula giden (bir tanesi ana sınıfı olsa da) iki çocuğumun olması herhalde... Çocukların alış veriş istekleri hiç bitmiyor. Her haftasonu bir(?) eksikleri oluyor. Önce bu eksikler için dolaşılıyor. Muhakkak büyük bir alışveriş merkezi ziyaret ediliyor. Kutsal ziyaret... Ayrıca kurslar var. Şu anda elimizde sadece yüzme var. Kurs varsa günün yarısı zaten gitti. Bazı hafta sonları doğum günü partileri, bazen çalışma grupları, bazen arkadaş ziyaretleri... Eğer kendimize zaman ayırabilirsek, eşle gidilmek istenen bir yerler... Kısacası hafta sonları hep sokaklardayız.

Bu hafta sonu da öyleydi. 1 Numara sınav haftasından çıktığı için Cumartesi onun keyfi yapıldı. Pazar günü de kendime biraz torpil geçtim. Arkadaşlarımla birkaç saat geçirdim. Bu hafta sonunun en güzel zamanında bir bebeğe "hoşgeldin" dedik. Arkadaşlarımızın yaklaşık bir ay erken gelen bebeğini gördük. Çok küçük ama çok tatlı! Hoşgeldin Tan bebek.

Şu güzel sözü hatırladım şimdi. "Dünyaya gelen her yeni bebek Tanrı'nın yeni bir düşüncesidir; ve taptaze bir olasılıktır, dört bir yana yayılan..."


Bu da Tan bebeğin bize hediyesi...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder