24 Nisan 2009 Cuma

Geri Döndüm

Sonunda geri döndüm. Çok talihsiz şekilde, bir arıza nedeniyle bir süredir nette hiçbir faaliyetim yoktu. Ama arıza giderildi ve geri döndüm. Alışınca ayrı kalmak çok zor oluyormuş. Neler oldu, neler bitti haberdar olamadım. Şimdi aradaki açığı kapatmaya çalışacağım.

Nette olmadığım sürede elim boş değildi tabii.Yarım kalan işlerimi bitirdim. Bu işleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.


Bu yastığı 1 ve 2 numaranın sünneti için hazırlıyordum. Yatak örtüsünü biraz daha büyük karelerle hazırlamıştım. Yastıklar da yatak örtüsü ile takım olacaktı. Bu yastıktan iki tane yaptım. Ön yüzünü hazırladım ama yastığı dikememiştim. Annem o kadar çok yastık hazırladı ki bunlara gerek kalmadı. Aylardır "bitmemiş işler" bölümünde duruyorlardı. Şimdi fırsat bulunca yastıklarımı tamamladım.







Yastıkları tafta ve kadife kumaşlarla hazırladım. Hepsini kartonlu patchwork tekniği ile yaptım.





Bazı karelere kum boncuklarla küçük motifler işledim.




Oğullarımın sünnet yatağını görmeyenler "Bir Sünnet Düğünü Hikayesi" adlı yazıma bakabilirler. Orada yatağın hazırlanmış hali var; ama ben bu yastıkların asıl parçası olan yatak örtüsünün tek başına çekilmiş resmini de ekliyorum.

5 yorum:

  1. hoş geldin umarım bir daha arıza çıkmaz yarım işler kalınca insanın gözünde büyüyor işlerini hafifletmene sevindim yastığın güzel olmuş eline sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhaba bloğunu yeni keşfettim çok beğendim çalışmlarını.seni takibe aldım yazılarını zevkle okucağımı düşünüyorum sevgiyle kal. kendi bloğumada beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. iyiki geldin ..gözümüz gönlümüz açıldı ..ömürlük olmuş ...bayıldım bayıldım ..

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim saniye ve klebek. Gerçekten alışınca sizlerden uzak olmak çok zor oluyor. fikir işçisi sen de hoşgeldin. Ziyerete gelirim. Bir daha ayrılmamak üzere...

    YanıtlaSil
  5. gelmene çok sevindim:)
    yatak örtüsü cıvıl cıvıl çok güzel olmuş ellerine sağlık.
    birdaha özletmeyin böyle kendinizi

    YanıtlaSil