25 Nisan 2009 Cumartesi

Rengarenk Yo-yo lar

Bahar geldi. Yakında balkonlara, bahçelere açılacağız. Her bahar balkon için ön hazırlık yaparım. Yeni çiçekler, saksılar alırım. Masama, sandalyelerime örtüler hazırlarım. Bu yaz için balkon masama bu örtüyü diktim. Rengarenk yo-yo'ları keten kumaşın etrafına monte ettim. Cıvıl cıvıl bir örtü oldu.



Fotoğrafı çekerken ortası boş kalmasın diye bir sepet koydum. Ama balkona serildiğinde üzerini rengarenk çiçekler süsleyecek. Bakalım bu bahar hangi çiçekler ekilecek bu sepetlere...

13 yorum:

  1. bunlar öyle güzelki çiçek gibi...çok beğendim ...

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olmuş ben de bu tekniğin adını bilmeden üniversitedeyken küçük bir çant ayapmıştım ama kalıp çıkarırken tükenmez kalem kullanmıştım tabi ilk yapmuda kumaşımda mavi mavi tükenmez kalmeler kalmıştı kalıp büyüklüğü olarak ne bullanıyorsunuz acaba bir de kesme tekniği için bi tavsiye verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldın boşta gelmemişin ohh

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel, rengarenk.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlar çok değerli benim için. uzmanamator, ben kalıp olarak çay veya kahve fincanlarının tabaklarını kullanıyorum. yo-yo nun büyüklüğüne göre evde yuvarlak ne varsa onu kullanıyorum yani. uçan kalemler var(patchwork için kullanılan) onunla çiziyorum, makasla kesiyorum. kalem yaklaşık 2 gün sonra kendi kendisine siliniyor.

    YanıtlaSil
  6. Canım Süper olmuş
    Ellerine sağlık, güzel günlerde kullan
    İyi bir hafta sonu geçirmen dileğiyle
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. çok cıvıl cıvıl olmuş.ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
  8. öncelikle büyük geçmiş olsun diyorum çok şükür tekrar buradasınız diyorum çok kapsamlı ve geniş bir blogunuz var ve çook büyük emekler harcayarak hazırlamışsınız hepsi birbirinden güzel emeğinize, ellerinize sağlık. Özellikle hatıra defterlerine bayıldım çok güzel bir anı olacak çocuklarınıza kardeşinizdekileri de merak ettim doğrusu. bu arada rengarenk yoyolu örtüde mütiş fikir :)

    YanıtlaSil
  9. güzel bir fikir örtü kenarında kullanmak çok şık durmuş

    alttaki örtü ve yastıklar da çok güzel epey emek verilmiş eline sağlık

    YanıtlaSil
  10. Renkliliğe karşı büyük ilgim var.Bu örtüyü de çok beğendim.Çok hoş,cıvıl cıvıl..Emeklerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  11. http.belguzaranne.blogspot.com14 Temmuz 2009 22:06

    merhaba hayırlı akşamlar sevgıler

    YanıtlaSil
  12. çok güzel cıvıl cıvıl olmuş elinize sağlık, beni sizin iki kilit insandan bu becerileri kazandığınız çok etkiledi. Yıllarca annem ve teyzemin dikiş dikip bizi giydirdiklerini, iş yaptıklarını düşünürdüm şimdi ise onların hayatlarını nasıl nakış nakış işleyip sanatları ile bizleri ve yaşantılarını renklendirdiklerini anlayabiliyorum sevgiler kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim elişimutluluğum. büyüme aşamalarımız pek benzer anlaşılan. çok güzel özellikler katıyor insana. sevgiler.

      Sil