12 Mayıs 2012 Cumartesi

Nerdeyim ? Çocukların peşindeyim...


Yoktum yine ortalarda. Çocukların peşindeyim... İşler de biraz aksadı, yazılarda. Bahar temizliği yapıldı, projeler teslim edildi, okul gezilerine gidildi, sınavlara hazırlanıldı, arkadaşlarla buluşmalar organize edildi... Bu kadar işin arasında küçük küçük el işleri de yapıldı.



İşte bunlardan bir tanesi. Bir cüzdan. Daha önce aynı modelden yapmıştım, merak edenler buradan inceleyebilir. Bu kez rengini biraz değiştirdim. Çiçek mor kumaştan. Bir dal bir de yaprak aplike ettim.


Bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum. Çocuklarınızla mutlu, sağlıklı hayatlar diliyorum. Dünyanın en büyük sorumluğu ve en büyük mutluluğu olan anneliği hep güzel günlerde yaşamanızı diliyorum. Sevgilerimle...



7 yorum:

  1. dsciğim iyi olduğun haberini aldık ya önemli olan bu, bi şey paylaşmasanda arada ben burdayım de yeter.Cüzdan çok tatlı olmuş.Bu çiçeklerden hiç yapmadım denemek istiyorum aslında, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. seninde bu en güzel günün kutlu olsun ..anne olmanın zevkini,sevincini,heyacanını rabbim her kadına yaşatsın ..anneciğininde anneler gününü kutlarım ..

    YanıtlaSil
  3. sizin de anneler gününüz kutlu olsun,bu kadar işin arasında cüzdanda yapmışsınız pek te güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize saglik harika olmus.

    Senin de anneler gunun kutlu olsun.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Çoook teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım...

    YanıtlaSil
  6. merhaba sizi izlemye aldım...
    anneler gününüz kutlu olsun...
    sizde beni izlmeye alırsanız sevinirim...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Sizin de anneler gününüz kutlu olsu. Cüzdan çok güzel. Bu bahar ayları okullar kapanana dek pek bir yoğun geçiyor biz de de, piknikler, gösteriler....
    Sevgiler

    YanıtlaSil