1 Haziran 2009 Pazartesi

Hafta Sonu Çok Güzeldi... Çantama Kardeş Geldi...

Harika bir haftasonunun ertesinde moral ve enerji depolamış şekilde karşınızdayım. Hafta sonu iki gün boyunca dostlarımla birlikteydim. Cumartesi günü ailem ve dostlarımızla sabah kahvaltısından başlayıp, akşam üzeri çayına uzanan keyifli bir gün geçirdik. Özellikle benim küçük erkekler pek eğlendi. Arkadaşlarımızın şeker kızı Simay bizimkileri mest etti. Gün boyu neşeli bir ekip olarak dolaştılar.

Pazar günümü de arkadaşlarıma ayırdım. Yani kız kızaydık. Yedik, içtik, sohbet ettik. Arkadaşlarımdan biri elinde bahçesinden topladığı kırmızı güllerle geldi, ayrılırken hepimiz gülleri paylaştık. Şimdi bu yazıyı yanımdaki vazoda duran kırmızı güllerin mis kokusunu içime çekerek yazıyorum.



Gelelim asıl işimize... Bu da çanta dizimizin şimdilik son bölümü. Daha önce sizlerle paylaştığım "crazy çantam"a çok benziyor. Kumaşlar yine tafta. Ek yerlerini bu kez biraz farklı işledim. Yuvarlak bir bambu sap taktım. Sapın hemen kenarına da birkaç küçük işleme koydum. Hem estetik olduğunu düşündüm hem de sapı sabitlememde yardımcı oldu.





İşlemeleri yakından görmek isteyenler için bu resimler. Bazı yerlerini tamamen kum boncukla, bazı yerlerini hem nakış ipliği hem kum boncukla işledim.



İkisi de aynı çanta farklı manzarada, farklı ışıkta resimledim. Herkese iyi haftalar...

7 yorum:

  1. Çok hoş ve değişik bir çanta olmuş. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. bu çantalar yaza damgasını vuru diyorum:))
    rengarenk çok güzeller

    YanıtlaSil
  3. lolipu, zeynep teşekkür ederim. zeynep'cim damga vurursa ne güzel olur. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. özellikle detay fotoğrafşarında ince işçiliği belli oluyor. eline ve emeğine sağlık!
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. http.//belguzaranne.blogspot.com3 Haziran 2009 14:53

    merhaba huzur dolu bırgun dıleğiyle

    YanıtlaSil
  6. canım yaa..geldim dakikalardır buradayım.nasıl güzel çantalar bunlar .hepsi birbirinden şık.bayıldım.ellerin dert görmesin.sevgiler bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  7. http.belguzaranne.blogspot.com16 Haziran 2009 15:30

    merhaba canım kık yama çanta super elıne sağlık

    YanıtlaSil