26 Ocak 2013 Cumartesi

Çantacık...

Ördüğüm çantalardan bir başkası. Bu çanta portföy mü desem, clutch mı desem bilemediğim bir boyda. Ben bu boyutta çantaları çok seviyor ve çok kullanıyorum. Sürekli yanımda bulunması gereken eşyalarımı bu çantaya koyup, çanta değiştirme işini kolaylaştırıyorum. Bu çantayı içindekilerle birlikte büyük çantamın içine atıveriyorum. 


Cep telefonu, kuru ve ıslak mendil, anahtar, küçük bir cüzdan, kartlık bu minik çantanın içine yerleşmiş bekliyor. Yakın bir yerlere giderken koltuğumun altına sıkıştırıp çıkıyorum.


Gelelim yapılışına; Kartopu İndigo yününü iki kat yaparak ördüm. Kalın ve dokulu bir örgü olmasını istedim. Üzerine yine keçe ile işleme yaptım. Ağız kısmına fermuar diktim. Bu tür çantaların yazlıklarını da patchworkten yapmıştım. Burada onlardan bir tane görebilirsiniz.


Bir tarafa bir önceki yazımda paylaştığım çiçek bahçesini yaptım. Galiba sevdim ben bu bahçeyi...


Diğer tarafa ise küçük bir kelebek aplike ettim. Kelebeğin antenlerini, çiçeklerin saplarını yaptığım doğal ipten yaptım.


Bu yünün tek katından ve başka renginden de çantalar ördüm. Örülmesi de duruşu da hoşuma gitti. Şimdi çeşitli yünlerle bu çantalardan örüyorum; hepsiyle ilgili fikirlerimi sizlerle paylaşmayı umuyorum. Bu ara patchworklere biraz ara verdim. Örgü ile rahatlıyorum.

Herkese önce iyi bir hafta sonu, sonra da iyi bir hafta diliyorum.

6 yorum:

  1. Que bonito trabajo..me gusta mucho como te ha quedado.
    Saludos desde España!

    YanıtlaSil
  2. çok şirin bir çanta olmuş,ellerinize sağlık,çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. güzel olmuş her zamanki gibi ...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir çanta olmuş bencede en önemlisi el emeği vede çok zevkli ... Sağlıklı günlerde kullanın ....

    YanıtlaSil
  5. Çiçekli böcekli çok tatlı bir çanta olmuş, güle güle kullan.. sevgiler:)

    YanıtlaSil